Nederlands Français English

De Werkwijze

De mensen van IS³ denken met u mee vanaf het moment dat u speelt met de idee om een product aan te maken dat uit stof is vervaardigd en/of moet gestikt of behandeld worden.

De IS³ ontwerpafdeling werkt op basis van uw idee een ontwerp of prototype uit, de ontwerpafdeling is uitgerust met de laatste cadcam technologie (Lectra Prostyle technologie) en een Lectra Cut100 snijrobot, specifiek voor het maken van samples. Indien u dit wenst kan u ook een beroep doen op één van onze stylistes, die u graag adviseren over laatste modetrends, kleurencombinaties…

Tegelijk zoeken wij de meest aangewezen stoffen en doen daarbij een beroep op onze zeer grote knowhow op het gebied van stoffensourcing. We gaan wereldwijd op zoek naar de beste prijskwaliteit en zijn ook zeer goed thuis in alle technische textieltoepassingen (coatings, water repellant, geurcaptoren, antistatische en andere hi tech textieltoepassingen, …)

Eenmaal een akkoord over stoffen, modellen, prijzen…, starten wij de productie bij één van onze vaste productiepartners.

Gedurende het hele traject wordt uw opdracht behandeld door één vaste contactpersoon die uw dossier opvolgt van a tot z.